Heegderweg 33, 3888 MC Uddel

maandag 11:00 - 19:00 | dinsdag t/m zaterdag 10:00 - 19:00

WhatsApp: 0622058133

Bel ons: 0622058133

Een kleine greep uit ons assortiment

Microsoft Surface Go

De Microsoft Surface Go - 8 GB - 128 GB gebruik je als laptop én als tablet voor simpele taken als verslagen typen en surfen op het internet. Met een dikte van maar 0,83 cm en een gewicht van 522 gram neem je hem makkelijk mee in je tas of check je onderweg naar werk alvast je mail. Dankzij de eenvoudig los te koppelen Surface Type Cover (los verkrijgbaar) kies je of je de Surface Go als laptop of als tablet gebruikt. Met de handige standaard aan de achterkant zet je hem neer om comfortabel aantekeningen te maken met de optionele Surface Pen. De batterij gaat zo'n 9 uur mee, dus neem hem gerust een dag met je mee zonder dat je op zoek hoeft naar een stopcontact.

Geïnteresseerd? neem dan contact op!

Xiaomi Mi A2

De opvolger van de Xiaomi Mi A1, de Mi A2, is nu verkrijgbaar bij Krygsman IT. Het is een compleet toestel waar je niet al te veel budget voor nodig hebt. Het voordelige toestel heeft een groot 5.99 inch scherm met dunne schermranden. De Mi A2 draait op een Qualcomm Snapdragon 660-processor met 4 GB of 6 GB werkgeheugen afhankelijk van welke versie je kiest. Deze combinatie zorgt ervoor dat je lekker snel schakelt tussen verschillende apps. De camera’s zijn indrukwekkend en ook de batterij is behoorlijk sterk. Hij is daarnaast gemakkelijk in gebruik en draait op Google’s Android 9. Ontgrendelen doe je gemakkelijk met de vingerafdrukscanner achterop het toestel.

Geïnteresseerd? neem dan contact op!

OnePlus 6T

De OnePlus 6T onderscheidt zich voornamelijk door de vingerafdrukscanner in het scherm, een feature die door OnePlus ‘Screen Unlock’ wordt genoemd. Tussen de glazen laag van het scherm en het touchscreen zitten verschillende sensoren die je vinger scannen. Het scherm van het toestel licht op als er een vinger wordt gedetecteerd. Vervolgens scant een cameraatje onder het scherm je vingerafdruk. Komt die scan overeen met de vinger die opgeslagen is, dan wordt de telefoon ontgrendeld. Verder beschikt de 6T over een groter 6,41 inch-scherm (2340 bij 1080 pixels), met een kleinere, waterdruppel-achtige notch. Onder de motorkap zit een grotere 3700 mAh-accu, Snapdragon 845-chip, 6/8GB RAM, 128/256GB opslag. Het toestel heeft een dubbele camera achterop (16 + 20 megapixel), 16 megapixel-frontcamera en draait uit de doos op Android 9.0 (Pie) met OxygenOS.

Geïnteresseerd? neem dan contact op!

Zodat u nooit voor verassingen komt te staan!

Uw eigen computer expert?

Snel even vragen hoe een je een nieuwe map aanmaakt of een vraag over een verdachte email die u heeft binnen gekregen. Maar ook problemen als waarom verspringt mijn beeld of werkt mijn muis niet meer. Vanaf 5 euro per maand een eigen computer expert. Bij Krygsman IT kan het.

Veilig online

Er komen elke dag steeds meer manieren om in te breken op computers, tablets, of telefoons. Daarom bieden wij voor zowel Android tablets en smartphones als Windows notebooks en desktop het Eset pakket aan. Eset beschermd bijvoorbeeld al bedrijven als Honda, T-Mobile en Canon. Bij Krygsman IT zijn Eset pakketten al verkrijgbaar vanaf 19,95 euro per jaar. De installatie van deze pakketten is daarnaast geheel kosteloos zowel zakelijk als privé!

Krygsman IT Smartphones

De smartphone die echt van jou is! De smartphone is al lang niet meer alleen een gebruikersvoorwerp het moet er ook gewoon goed uit zien. Gepersonaliseerde smartphones van SmartStore bieden de oplossing. Hiervoor gebruiken we drie millimeter dunne skins die naadloos aansluiten en nergens anders verkrijgbaar zijn. Dit geeft jouw nieuwe of huidige toestel die extra dimensie die niemand zag aankomen. Nou ja overdrijven is ook een kunst..... een Krygsman Edition smartphone ziet er gewoon beter uit dan andere smartphones! Benieuwd naar jouw gepersonaliseerde smartphone app je 2 favorieten kleuren en je model smartphone naar "0622058133"